Όροι Χρήσης

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Το https://fxpoint.gr δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται μόνο εντός της Ελλάδος. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών μεταξύ 9.00 π.μ.-14.00μ.μ.
Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Το fxpoint.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το fxpoint.gr  μέσω email  ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση της παραγγελίας.
Η παράδοση γίνεται το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών ACS COURIER και ΕΛΤΑ COURIER.
Τα προϊόντα συσκευάζονται επιμελώς και παραδίδονται υπογεγραμμένα στην courier έτσι ώστε τα προϊόντα να μεταφέρονται σε άριστη κατάσταση.
Το Fxpoint.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων τρίτων κατασκευαστών που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος πρέπει να επικοινωνήσετε με το Fxpoint.gr για επιπλέον έλεγχο αλλά και τυχόν αντικατάσταση.
Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και με μια εκ των συνεργαζόμενων εταιρειών courier (ACS και ΕΛΤΑ). Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (συμπεριλαμβανομένων και ετικετών ή δώρων από προσφορά), χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνετε μόνο κατόπιν τηλ. συνεννόησηs ή αποστολήs e- mail στο [email protected]
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το Fxpoint.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο Fxpoint.gr εγκαίρως και εγγράφως.

Σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων κατά την περίοδο των εκπτώσεων ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος των μεταφορικών ( επιστροφής και 2ης αποστολής ) 6 €.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fxpoint.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω. Για οποιαδήποτε διαφορά η αντιδικία αρμόδια είναι τα δικαστήρια Κιλκίς. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ